Virtual assistant

Jij bent begaan met de wereld, de natuur en het milieu. Je onderneming of project is dan ook gericht op duurzaamheid. Je bent hier enthousiast over, maar er is zoveel te doen dat je soms niet weet waar je de tijd vandaan moet halen. Sommige taken zijn ook gewoon niet zo inspirerend. Wat jij nodig hebt, is een virtual assistant.


Een virtual assistant ondersteunt

Ik ben zo’n virtual assistant en ook ik ben begaan met de wereld, de natuur en het milieu. Ik wil jouw duurzame onderneming of project graag verder brengen, omdat ik geloof in je idee om de aarde weer wat gezonder te maken. Als virtual assistant kan ik op verschillende manieren ondersteunen, op afstand, flexibel inzetbaar en zonder financieel risico. Ik kan bijvoorbeeld administratieve rompslomp uit handen nemen, je website en sociale-mediaprofielen up-to-date houden, meedenken over marketingstrategie├źn en deze uitvoeren, en advies geven. Zo kan jij je weer richten op je project zelf en niet het geregel eromheen.

Wil je ervaren hoe het is om meer tijd over te houden voor de inspirerende kanten van je onderneming? Neem contact op, dan bespreken we waar je behoefte aan hebt en wat ik voor je kan betekenen.


Wie ben ik?

Lisa Dietz

Mijn naam is Lisa Dietz. Wanneer ik iets over mezelf vertel, is het eerste wat ik zeg altijd: ik ben een groot dierenliefhebber. Ik ben op mijn best als ik ben omgeven door natuur en kan genieten van het gedrag van dieren. Maar ik ben ook een beetje een nerd. Ik werk graag met computers en vind het fijn om georganiseerd, gestructureerd en nauwkeurig taken af te ronden.

Mijn achtergrond en werkervaring is gevarieerd, waardoor ik steeds nieuwe vaardigheden en kennis heb opgedaan, die ik dan weer kon toepassen in mijn volgende werk. Meer lezen


De groenste virtual assistant

Een virtual assistant is altijd een duurzame keuze, omdat die persoon niet naar je toe hoeft te reizen op fossiele brandstoffen. Verder ben ik een groene keuze, omdat:

1 De stroom die ik verbruik om je op afstand te ondersteunen, is opgewekt met de zonnepanelen op mijn dak. Op minder zonnige dagen voorziet Pure Energie – volgens de Consumentenbond en Natuur&Milieu de groenste energieleverancier – mij van groene stroom.
2 Mijn e-mail en website draaien op de server van GreenGeeks, een bedrijf dat zijn CO2-uitstoot 300% compenseert.
3 Mijn inkomsten belanden bij de ASN Bank, die volgens de Eerlijke Bankwijzer het hoogste scoort op natuur en klimaatverandering.

De beste keuze voor jouw onderneming

Kan je een virtual assistant goed gebruiken? Hier zijn drie redenen waarom ik de beste keuze ben voor jouw duurzame onderneming.

1 Ik heb evenveel hart voor jouw groene, duurzame idee als jij. Ik voel een grote zorgzaamheid en betrokkenheid bij de huidige toestand van de natuur en het klimaat. Daarom zet ik me in om te zorgen dat jouw idee de wereld weer een beetje mooier maakt.
2 Ik ga consci├źntieus te werk en kom afspraken en beloftes na, waardoor je erop kan vertrouwen dat alles wat je aan mij overlaat ook echt goed gebeurt.
3 Ik investeer in mijzelf door trainingen en cursussen te volgen, waardoor ik steeds beter word in wat ik doe.